Talíř plný masa: více než kilové pečené koleno v restauraci Pod Jasanem
Přehled nabídky
Nejen z vášnivého polibku, ale i z dobře ugrilovaného kolínka se člověku podlomí kolena.
Na pečené koleno v Restauraci Pod Jasanem se raději posaďte, aby se vám z té lahody neroztřásla kolena. Naservírují vám ho tu pěkně klasicky – s křenem, beraními rohy, hořčicí a čerstvým chlebem. K této dobrotě si můžete přiobjednat i točené pivo, na čepu mají Gambrinus, Velkopopovického Kozla i Pilsner Urquell.
„Příjemné posezení, výborné kolínko jako vždy.“ (Jan, zákazník Slevomatu)
V restauraci na vás dýchne rodinná atmosféra a pohostinnost. Důraz na tradici a poctivou kuchyni uvidíte i na stránkách jídelního lístku, který nabízí jídla z receptářů našich babiček se špetkou moderní gastronomie. Denně tu také připravují výhodná polední menu.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.